Online-utbildning

Hos Addskills hittar du flera online-utbildning som du själv kan gå i din egen takt, när du vill. Addskills erbjuder utbildning både för användare, IT-tekniker och systemutvecklare via vårt populära koncept Addskills Online och även MOC On-Demand Plus. Kurserna vänder sig till dig som vill höja din kompetens och utveckla nya kunskaper på en plats som passar dig. 

Under de senaste åren har vi sett en stor ökning av intresset för flexibla och anpassningsbara utbildningsformer. Stor efterfrågan har funnits för just online-utbildning (E-learning) där möjligheten att styra över sin egen tid och plats för kompetensutveckling finns. Med våra online-utbildning kan du som IT-tekniker, användare och utvecklare ta del av utbildningar via din egen dator – när och var du vill. 

Addskills Online E-learning

Låt Addskills kursledare guida ditt företags IT-användare till ökad kunskap inom Microsoft Office och Office 365. Addskills Online e-learning är ett pedagogiskt och enkelt sätt att lära dig program med dess olika funktioner och hur de används. Ge dina medarbetare tillgång till kunskap där och när de behöver den via högkvalitativa videos och kontrollfrågor. 

MOC On-Demand Plus

För dig som är IT-tekniker eller utvecklare erbjuder vi möjligheten till utbildning via en förbättrad och utökad lösning av Microsofts plattform MOC On-Demand. Utbildningarna kombinerar videos i hög kvalitet, material att läsa, online-labbar och kunskapskontroller. Kurserna genomför du i egen takt och du kan enkelt göra olika delar vid olika tidpunkter.