Anpassad företagsutbildning

Behöver du en utbildning som är justerad till ditt företags behov? Är ni flera som behöver samma utbildning? Vill ni välja datum och tid helt själva? Vi erbjuder företagsutbildning helt anpassad efter era behov!

För vissa av våra kunder passar schemalagda kurser mindre bra. Du kanske vill göra djupdykningar inom ett specifikt område, inte har möjlighet att komma ifrån arbetet på våra vanliga kurstider eller vill ha en gemensam utbildning för en grupp personer på företaget. Med en anpassad utbildning löser vi detta.

Olika leveransformer som passar er

Vilken typ av utbildning som behövs för att tillfredställa behovet hos en organisation skiljer sig ofta mycket. Vi på Addskills har därför blivit experter på att leverera utbildning i alla möjliga olika former för att passa just er organisations unika behov. Detta kan röra sig om kurser, seminarier, workshops, utbildningsfilmer, webbinarier, e-learning och andra kreativa upplägg. Kanske behöver ni en inspirationsföreläsning inom ledarskap för en kick-off eller kanske en mer traditionell två-dagars utbildning med fördjupning i just er specifika applikation.

Skräddarsytt efter er kalender

En gemensam nämnare för alla våra anpassade upplägg är alltid att du som beställare väljer utbildningsform, tid och tempo som passar just ert behov. Med denna flexibla lösning av utbildning kan vi smidigt leverera kurser på helg, kvällstid eller utanför Sverige om detta skulle krävas. Vi har även kapaciteten att använda oss av flera olika utbildningsformer såsom Addskills LiveClass™ och Addskills Online för att kapa kostnader och bortfall från produktion. 

Vill du veta mer eller få en offert på ett anpassat upplägg? Fyll i dina uppgifter här nedan så kontaktar vi dig med ett upplägg vi tror kan passa!

Intresserad av anpassad företagsutbildning?
Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
* = obligatorisk uppgift