Microsoft Office 2016 sv/eng

Använda Office med Windowsplatta och penna

I kursen lär du dig hur du kan jobba effektivt med penna och Windowsplatta i Office-paketet. Du lär dig bl.a. redigera text med hjälp av pennan samt konvertera handskrift till redigerbar text. För att tillgodose dig kursen bör du ha grundläggande kunskaper i att använda Microsoft Office.

Excel 2016 grunder sv/eng – E-learning

I denna kurs lär du dig att arbeta självständigt i Excel och skapa överskådliga och korrekta kalkyler och diagram. Excel grunder lär dig även att arbeta med listor av olika slag i Excel, hur du hanterar utskrifter samt hur du använder Excels kalkylbladsfunktioner, för att till exempel beräkna...

Excel 2016 fortsättning sv/eng – E-learning

Fördjupa dina kunskaper inom Excel så att du kan analysera, kontrollera och sammanställa data samt lösa avancerade uppgifter på ett effektivt sätt. Du fördjupar dina kunskaper inom kalkyler, avancerad formatering, kalkylbladsfunktioner och databaser i Excel. 

Excel 2016 pivottabeller – E-learning

I kursen lär du dig jobba effektivt med pivottabeller. Du lär dig presentera data i både tabeller och i diagram. För denna kurs bör du ha förkunskaper motsvarande Excel grunder. Du får också en inblick i hur du kan hämta data från externa källor, samt hur data med geografisk koppling kan presenteras...

Lärarnas bästa tips och tricks – E-learning

Den här kursen består av en mängd tips och tricks inom de olika Officeapparna. Vi tror att vem som helst som arbetar med dem kan hitta nya arbetssätt via dessa korta filmer.

Nytt i Office 2016 jmf. 2013 – E-learning

I Nytt i Office 2016 tittar vi på de nya funktionerna i Office och e-kursen riktar sig till alla som arbetat i Office 2013 och har uppgraderat till Office 2016 eller Office 365.

Nytt i Office 2016 – jmf. 2010 – E-learning

Denna kurs går igenom det som är nytt och förändrat i Office 2016. Du får se hur du kan öppna pdf:er i Word och att det finnas nya sätt att använda kommentarer. I Excel finns nya sätt att visualisera data, men också nya verktyg för att importera data från olika källor. I PowerPoint visas nya...

OneNote 2016 sv/eng – E-learning

Med OneNote har du möjligheten att hantera dina anteckningar digitalt. OneNote har en mängd olika integrationer med andra program såsom Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Skype mfl. Den här kursen lär dig hur du använder OneNotes smarta integrationslösningar till de andra programmen. Du kommer...

OneNote i Windows – E-learning

OneNote är en app som hjälper dig strukturera dina anteckningar och samla information på ett ordnat sätt. I kursen lär du dig skapa och strukturera anteckningsböcker, samt hur du kan integrera Outlook med OneNote. Du får också se hur du kan infoga objekt som bilder och filer.

Outlook 2016 sv/eng – E-learning

Tillbringa mindre tid i Outlook än du gjort tidigare genom att skapa dig en bättre överblick och struktur. Kursen lär dig inställningar och knep som förenklar och automatiserar hanteringen både för dig och för mottagaren av dina mejl. Du kommer lättare kunna skapa dig en överblick över dagens...

PowerPoint 2016 grunder sv/eng – E-learning

Efter denna PowerPoint kurs kan du skapa professionella presentationer och bildspel. Du kan animera text, diagram och organisationsscheman med både ljud och effekter. Du kan infoga och redigera bilder, t.ex. fotografier, och vet hur du kan använda formgivningsmallar. 

Powerpoint 2016 fortsättning sv E-learning

Fördjupa dina kunskaper inom Powerpoint så att du kan utnyttja de lite mer avancerade funktioner såsom, att hantera ljud och bild, animeringar och bildövergångar, samt verktygen som finns under bildspelet.

Project 2016 - E-learning

Med Microsoft Project får du ett bra verktyg för att planera och följa upp projekt. Kursen lär dig att hantera resurser, aktiviteter och budget. Du kan lägga upp, uppdatera och göra enkel uppföljning i ett projekt.

SharePoint 2016 sv/eng – E-learning

I denna e-learning i SharePoint får du lära dig vilka möjligheter som finns med SharePoint-produkterna SharePoint Foundation och Microsoft SharePoint Server. 

Skype för företag sv/eng – E-learning

Kom igång med Skype med hjälp av denna kompletta e-learningskurs. Under kursen lär du dig hur du använder chatt, ljud och video för att kommunicera med personer i din kontaktlista och med personer som inte är det. Du kommer lära dig allt från att starta en chatt, ett möte och hur du delar din...

Visio - E-learning

I denna e-learningkurs kommer du lära dig använda Microsoft Visio för att skapa avancerade flödesscheman, samt visualisera affärslogik. Du kommer även kunna skapa blockdiagram och objektrelationer.

Windows 10 sv/eng - E-learning

I denna e-learning lär du dig de viktigaste nyheterna i Windows 10. Du får i Windows 10 större möjligheter att anpassa startmenyn för att se till att du lätt hittar bland dina appar. 

Word 2016 grunder sv/eng – E-learning

Denna e-learning i Word är för dig som vill lära skriva de vanligaste typerna av dokument. Du lär dig att redigera och formatera text, använda tabbar, indrag och tabellfunktionen. Du lär dig också att använda sidhuvud, sidfot, autotext, autokorrigering, stavningskontroll, format- och dokumentmallar...

Word 2016 fortsättning - E-learning

Fördjupa dina kunskaper inom Word, så att du kan utnyttja de lite mer avancerade funktioner såsom, att skydda dokument, skapa formulär med olika kontroller, samt jobba i delade dokument.