Utbildningsformer

Addskills erbjuder mycket mer än traditionell klassrumsutbildning. Nedan hittar du de utbildningsformer vi erbjuder. Hör gärna av dig om det är någon av utbildningsformerna du är intresserad av eller om du har några frågor. 

Online-utbildning

Hos Addskills hittar du flera utbildning som du själv kan gå i din egen takt, så kallade online-utbildningar. Addskills erbjuder utbildning både för användare, IT-tekniker och systemutvecklare via vårt populära koncept Addskills Online och numera också MOC On-Demand. Kurserna vänder sig till dig som i din egen takt vill höja din kompetens och utveckla nya kunskaper på en plats som passar dig. 

Addskills Online E-learning

Låt Addskills kursledare guida ditt företags IT-användare. Addskills Online e-learning är ett pedagogiskt och enkelt sätt att lära dig program med dess olika funktioner och hur de används. Ge dina medarbetare tillgång till kunskap där och när de behöver den, testa här!

Addskills LiveClass™

För att öka tillgängligheten till lärarledd utbildning av hög kvalitet erbjuder vi LiveClass, en videokonferenslösning speciellt utformad för lärarledd interaktiv onlineutbildning. Med LiveClass får du tillgång till riktig klassrumsutbildning utan att behöva lägga tid och pengar på resor och...

Anpassad företagsutbildning

Behöver du en utbildning som är justerad till ditt företags behov? Är ni flera som behöver samma utbildning? Vill ni välja datum och tid helt själva? Vi erbjuder företagsutbildning helt anpassad efter era behov!

Utbildningskoncept

För att du ska kunna ta del av våra tjänster och erbjudanden arbetar vi ständigt med att hitta nya sätt att leverera våra utbildningar som passar dig. Vi ser att fler och fler vill kunna ta del av kunskap på nya och andra sätt än den traditionella fem-dagars klassrumsutbildningen till exempel...

Traditionell klassrumsutbildning

Vi erbjuder traditionell klassrumsutbildning i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Umeå.