Microsoft Intune - Mobile Device Management Workshop

Under denna workshop går vi igenom hur du hanterar iOS- och Android-enheter med Microsoft Intune, och ser till att pröva och verifiera de vanligaste handgreppen mot de vanligaste plattformarna.

Under dagarna kommer vi att labba och testa Android- och iOS-hantering med Intune samt distribuera certifikat, profiler och applikationer. Conditional access är en viktig säkerhetsfunktion i Azure AD/Office 365, vi kommer konfigurera Conditonal access och styra åtkomst till resurser tillsammans med Intune. Apple DEP, VPP, Google Play for Work kommer vi djupdyka i, samt även titta på vad som går att göra med en Mac och Intune.

Utrustning - Ta med det du vill labba på

Mobile Management går som bekant i mångfaldens tecken, där det finns gott om olika modeller och versioner av de enheter som behöver hanteras. Ta därför med dig en eller flera mobila enheter av det slag du behöver hantera, så säkerställer vi att du får labba på det som är aktuellt för just dig!

Förkunskaper

Du bör behärska de vanligaste göromålen med verktyget Intune. Till detta rekommenderar vi vår kurs Manage Windows 10 with Intune

Boka kursen

Boka din plats redan idag.

Om kursen

Pris: 20 950,00 kr

exklusive moms

Längd 2 dagar
Kurskod T2251
Boka kursen

Välj ort och kursstart

sg Startgaranti innebär att kursen startar oavsett antal deltagare

lc LiveClass innebär att kursen hålls som en lärarledd interaktiv onlineutbildning.

23 september

2 december

Kunduppgifter