Azure Infrastructure and Deployment - Alla fem dagarna

På fem dagar lär du dig grunderna i att hantera en Azure-baserad infrastruktur, komplett med uppsättning, resurshantering, lagring, nätverk, virtualisering och identitetshantering.

Choice - Du bestämmer

Kursen ingår i vårt Choice-program och är uppdelad i delkurser om en dag vardera. Utifrån vad du kan och behöver kan du antingen boka hela kursen här eller välja fritt vilka av delkurserna du vill boka dig på. Du kan också delta via LiveClass från valfri plats. Vi rekommenderar dock alla som skall administrera en Azure-lösning som helhet att gå åtminstone del 2, 3 och 4 för att behärska hela kärnan i infrastrukturen.

Vill du ha hjälp med din bokning?

Kontakta oss på info@addskills.com eller ring 08-562 557 00 så hjälper vi dig!

Delkurs: Managing Azure Subscriptions and Resources – 1 dag

Kom igång med att förstå och hantera grunderna i Azure som teknikplattform på en dag. På denna kurs lär du dig att hantera Azure-abonnemang och tjänster med tillgänglighet, policies och kravefterlevnad, samt även hur du kartlägger och beräknar förväntad belastning och kostnader. Du lär dig också hur molnresurser hanteras i Azure via såväl användar- som gruppkonton.

Delkurs: Implementing and Managing Storage – 1 dag

På denna kurs lär du dig implementera lösningar för lagring i Azure för ett flertal olika behovsscenarion. Lär dig om Storage Explorer, olika storage-konton och tjänster samt grundläggande datareplikering och lagringstyper.

Delkurs: Deploying and Managing Virtual Machines – 1 dag

På denna kurs lär du dig skapa och hantera virtuella maskiner i infrastruktur baserad på Microsoft Azure som IaaS-plattform. Vi tittar även på att arbeta infrastrukturen för virtualisering on-premise på ett sätt som förbereder för flytten till molnet.

Delkurs: Configure and Manage Virtual Networks – 1 dag

På denna kurs lär du dig sätta upp, konfigurera och hantera virtuella nätverk (VNet) i Microsoft Azure.

Delkurs: Manage Identities – 1 dag

På denna kurs lär du dig använda Azure Active Directory (Azure AD) till att ge kunder och medarbetare enkel tillgång till en molnbaserad katalog- och identitetsstruktur som kan spänna över flera sk tenants. Vi tittar även på uppsättning av arbetsbesparande tjänster såsom exempelvis self-service password reset och password writeback samt integration med andra kataloginstanser såsom on-premise AD och Office 365.

Certifiering

För certifieringen Azure Infrastructure and Deployment (AZ-100) rekommenderar vi att du går alla fem delkurserna ovan.

Om kursen

Pris: 37 950,00 kr

exklusive moms

Längd 5 dagar
Kurskod MAZ-100T

Software AssuranceSA-voucher gäller på denna kurs
KompetenskortKompetenskort gäller på denna kurs 

Kursen hålls på begäran

Kontakta oss för mer information.

Telefon: 08-440 11 00
E-post: info@addskills.com