Konsulthjälp

Addskills kan hjälpa dig att skapa mallar, databaser, rapporter, webbplatser och att anpassa Microsofts programvaror. Du kan även anlita våra experter i samband med migrering eller uppgradering av er IT-miljö.

Konsulttjänster inom Microsoft Office

Genomarbetade, funktionella mallar hjälper dig att arbeta effektivt och att få mer tid till att skapa innehåll än att fundera över struktur och design. Låt alla dokument från din organisation se enhetliga och professionella ut.

Bli effektivare med mallar

Med lättanvända och funktionella mallar för brev, avtal, offerter med mera är du säker på att de dokument som produceras i organisationen är korrekta och innehåller uppdaterad information. Väl uppbyggda standarder för organisationens dokument, bidrar till stora tidsbesparingar då ingen behöver fundera över formuleringar i texter, vilket teckensnitt som ska användas eller var logotypen ska placeras. Med verksamhetsanpassade mallar skapar du enhetliga och professionella dokument snabbt.

Anpassa Office till organisationens behov

Vi kan hjälpa till med rådgivning inför uppgraderingar så att din organisation får ut så mycket som möjligt av Office-programmen. Genom anpassning av Office-installationen ser vi till att rätt teckensnitt och färger används i alla era dokument. På så sätt säkerställer ni att den grafiska profilen upprätthålls i organisationens alla dokument. Dessutom kan vi städa bort sådant som ni inte vill ha med i Office, så att programpaketet möter organisationens behov.

Ta hjälp av experter

Vi har koncentrerat vår programkunskap kring Microsofts standardprogram och utvecklingsverktyg. Många av våra kunder kombinerar konsultjobbet med en utbildning i det nya systemet. Våra experter inom Office-programmen hjälper dig med:

  • Utveckling av mallar, databaser och anpassningar i alla Microsofts Office-program och SharePoint.
  • VBA-utveckling mot Excel, Word och Access.
  • Rådgivning inför uppgraderingar.

Vi gör det vi lär ut

Vi är experter på det vi lär ut. I våra konsultarbeten kombinerar vi pedagogik och specialistkunskaper. Låt oss hjälpa er med anpassning eller utveckling av era programvaror.

Experter på Microsofts utvecklingsverktyg och program 

Vi har koncentrerat vår programkunskap kring Microsofts utvecklingsverktyg och standardprogram. Många av våra kunder kombinerar konsultjobbet med en utbildning i det nya systemet. Vi kan även hjälpa till med :

  • Utveckling i C# för webb- eller Windowsapplikationer.
  • Design och implementation av SQL-databaser.
  • Planering, implementation, administration och felsökning inom Windows, Windows Server, Exchange samt SQL Server.


Vi skapar användarvänliga lösningar med din verksamhet i fokus.
 

Intresserad av konsulthjälp?
Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
* = obligatorisk uppgift

Utbildningsformer

Addskills erbjuder mycket mer än traditionell klassrumsutbildning. Se vilka utbildningsformer som passar just dig!

Addskills kunskapsbank

Ta del av intressanta artiklar, webinars och filmade seminarier.

Anpassad företagsutbildning

Behöver du en utbildning som är anpassad till ditt företags behov? Läs mer om våra anpassade företagsutbildningar.