Hyr kurslokal och datasal

Hos Addskills kan du hyra moderna kurslokaler, utbildningslokaler, datasalar och konferensrum både med och utan datorer. Addskills har kurslokaler i Stockholm Kista, Göteborg och Malmö.

Toppläge i Stockholm, Göteborg och Malmö

Addskills hyr ut moderna utbildningslokaler på tre orter, Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Känsla för service - Vad ingår?

När du hyr lokal hos oss ingår alltid whiteboard, projektor, blädderblock, internetanslutning, block och pennor. Under hela din vistelse finns vår reception med personal på plats och hjälper dig.

Oavsett om du hyr datorsal eller kurs-/konferenslokal, hel- eller halvdag, kan du välja till vårt konferenspaket med mat och dryck så att det passar just er dag.

Slipp stressen av att sätta ihop ett proffsigt arrangemang – kom till oss med dina önskemål så ordnar vi allt åt dig. Vi sätter ihop ett färdigt paket med frukost och fikapauser i cafeterian där det även bjuds på frukt och godis samt kylda drycker. Lunchen bokar vi in på en av de kvalitetssäkrade restauranger vi har att välja mellan i närområdet. Är ni hos oss i flera dagar ser vi till att ni får variation på maten.

Vi är ett utbildningsföretag och vet vad som krävs för att en utbildning ska bli en succé. Hos oss är receptionen alltid bemannad och kursvärdinnor finns på plats, detsamma gäller IT-tekniker som säkrar att allt det tekniska fungerar. Du kommer också att ha en ansvarig kontaktperson hos oss som ser till att det är lätt att både boka och genomföra ditt arrangemang.

Levande utbildningsmiljö

Addskills kan utbildning. Till våra kurslokaler i Stockholm kommer varje vecka nya kursdeltagare för att delta i kurser som vi håller. Därför ser vi till att våra kurslokaler alltid är redo för kurs. Datorerna i datasalarna uppfyller högt ställda hårdvarukrav och kan installeras efter behov.

Vill du hyra kurslokaler eller veta mer om Addskills utbildningslokaler?
Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
* = obligatorisk uppgift