Tjänster

Vi på Addskills erbjuder certifieringscoachning och förkunskapstester för att underlätta och effektivisera din kompetensutveckling. Vi har även uthyrning av moderna kurs- och datorsalar med full service på ett flertal orter runt om i Sverige. Läs mer om våra tjänster här nedan. Har du frågor och funderingar? Tveka inte att kontakta oss. 

Moderna arbetssätt med Office 365

Den digitala arbetsplatsen innebär en rad fördelar, såsom enklare och bättre samarbete, nöjdare och mer produktiva medarbetare, mobilitet, ökat engagemang och bättre kunskapsdelning.
Den digitala arbetsplatsen

Dataskyddsförordningen GDPR - Räta ut frågetecknen med rätt utbildning - För dig och din personal

Genom samarbete med lokala partners och International Association of Privacy Professionals (IAPP) kan vi erbjuda ett heltäckande program av kurser, certifieringar och digitala kompetenslösningar. Vi hjälper dig under hela arbetet - Från att själv greppa den nya lagstiftningen till att säkerställa...

Artiklar

Här hittar du vårt bibliotek av artiklar med tips för att öka din förståelse och kunskap inom affärskompetens.

Digitala transformationen - Medarbetarperspektivet

En digital förflyttning är en förändringsprocess där både mjuka och hårda värden möts i en kulturell beteendeförändring som för verksamheten närmare visionen. För att ta vara på möjligheterna till förbättrade arbetsmetoder krävs såväl förändring i arbetssättet som ökning av den digitala kompetensen...

Boka föreläsningen Modern Agile + Projektmetodik = A match made in heaven med Nils Lindell

Boka en föreläsning med ett mycket efterlängtat ämne - den perfekta kombinationen mellan Agil- och traditionell Projektmetodik förenade i ett arbetssätt som passar alla typer av projekt. Låt dig och dina kollegor inspireras och boka föreläsningen på plats hos dig!

Boka föreläsningen Hjärnkoll på kommunikation med Christina Haugsöen

Hjärnkoll på kommunikation är en inspirerande föreläsning som hjälper dig att bli mer kommunikativ med en enkelhet som är både rolig och insiktsfull. Låt dig och dina kollegor inspireras och boka föreläsningen på plats hos dig!

Boka föreläsningen Framgång över tid med Niklas Laudon

Framgång över tid är en inspirerande föreläsning som belyser framgångsfaktorer i förändringsarbete med en enkelhet som är både rolig och insiktsfull. Låt dig och dina kollegor inspireras och boka föreläsningen på plats hos dig!

Hyr kurslokal och datasal

Hos Addskills kan du hyra moderna kurslokaler, utbildningslokaler, datasalar och konferensrum både med och utan datorer. Addskills har kurslokaler i Stockholm Kista, Göteborg och Malmö.

Konsulthjälp

Addskills kan hjälpa dig att skapa mallar, databaser, rapporter, webbplatser och att anpassa Microsofts programvaror. Du kan även anlita våra experter i samband med migrering eller uppgradering av er IT-miljö.

Choice - Vad du vill, var du vill

Med det nya och växande utbudet av Choice-kurser kan du själv välja vad du skall lära dig, baserat på vad du kan och vad du behöver. Du väljer även varifrån du vill delta.

Gå en masterclass för en guru!

Vi har ett stort utbud på masterclasses med gurus från hela världen.

Anpassad företagsutbildning

Behöver du en utbildning som är anpassad till ditt företags behov? Läs mer om våra anpassade företagsutbildningar.

Kompetenskort

Addskills kompetenskort är en flexibel och kostnadseffektiv lösning för organisationer som behöver utbilda flera personer inom olika ämnesområden.