Partners

Vi samarbetar med utvalda partners för att förbättra Addskills utbildningslösningar. Tillsammans kan vi leverera lösningar som är optimerade för våra kunder.

CornerstoneCornerstone

Efter mycket uppskattat samarbete mellan Addskills och Cornerstone under 2014 har bolagens ägare valt att ta samarbetet ett steg längre. Sedan mars 2015 är de båda bolagen samägda och bildar ett av Sveriges största utbildningsbolag. Tillsammans breddar respektive bolag sina utbildningsområden och utbildningslösningar, och stärker leveranstryggheten för sina kunder.

Global Knowledge

Global KnowledgeVåren 2016, efter flera års partnerskap, tog vi steget och gick samman med Global Knowledge Sverige. Tillsammans utökar vi vår portfölj och erbjuder våra kunder marknadens största och bredaste utbildningsutbud.  

 

Microsoft

MicrosoftAddskills är guldpartner (Gold Competency) i nya Microsoft Partner Network. Detta innebär att vi uppfyller Microsofts strängaste krav på partners i fråga om kundnöjdhet, kompetens samt antal genomförda utbildningar.

 


Edument

Edument utvecklar och skräddarsyr utbildningar inom IT. Flera av lärarna är flitiga föreläsare på båda nationella och internationella events.

 

Amazon Web Services

Som Amazon Web Services (AWS) Training partner hjälper vi dig att öka din kompetens när det gäller tjänster och lösningar i AWS. Våra kurser är certifieringsgrundande och auktoriserat läromedel och labbmiljöer används.


Pearson VUE

Pearson VUEAddskills är testcenter för Pearson VUE. Detta innebär att vi erbjuder certifieringstest inom certifieringsprogram från bland annat Citrix, Cisco, Adobe med flera.

 

Profecto

ProfectoProfecto är specialister inom området ITIL och Service Management. Profecto erbjuder konsulttjänster och utbildningar som stödjer företags arbete med Service Management och att införa/vidareutveckla ITIL i sin organisation.

 

Mango

Mango

Cornerstone samarbetar med utbildningsföretaget Mango som erbjuder utbildning, föreläsningar och workshops inom främst förändringsledning. Hos Cornerstone levererar Mango utbildningar inom förändringsledning, projekt och teambuilding.


Unipeak

UnipeakCornerstone samarbetar med Unipeak som erbjuder kunskaper och erfarenheter i projektledning, projektstyrning och projektarbete. Detta ska stödja företagen att utveckla projektkompetensen och organisationens förmåga att få enskilda projekt att bli framgångsrika.


Evalve

EvalveEvalve AB bedriver verksamhet inom e-learning och har gedigen erfarenhet av digitalt lärande. Kärnverksamheten är kompetenssäkringar och utbildningar inom IT-relaterade områden. Tillsammans med Dataföreningen ligger Evalve bakom de nationella kompetenssäkringarna eMedarbetaren och eMedborgaren.

GTS

Genom samarbetet med GTS erbjuder vi kurser och certifieringar inom A+, och Net+.