Marknad- och Eventkoordinator

Addskills Cornerstone Group söker nu efter en Marknad- och eventkoordinator.

Om tjänsten

Personen vi söker ska ha en utbildning inom kommunikation eller liknande. Vi söker någon som har kunskaper och tycker om att koordinera event. gGrundläggande kunskaper inom Adobe programmen (Photoshop, Illustrator, InDesign), SEO, Google Analytics och digital annonsering på bland annat sociala medier är meriterande. Du bör gilla att vara spindeln i nätet och bekväm med att ha många bollar i luften.  

Arbetet hos oss består till viss del av marknadsaktiviteter i form av annonsering, skriva texter, skapa content och administrativa arbetsuppgifter, men även att planera och genomföra event, allt från mindre seminiarum till större konferanser. Rollen innebär kreativa möten och framtagning av koncept och kampanjer för hur vi optimerar vårt detagade i olika eventaktiviteter.

Som Marknad- och eventkoordinator är du ansvarig för Addskills Cornerstone Group event, seminarier, webinar, konferenser samt interna aktiviteter. Du agerar beställare och kontaktperson jämtemot leverantörer och samarbetspartners inför aktiviteter.

I rollen som Marknad- och eventkoordinator arbetar du tillsammans med marknadsansvarig och webbredaktör där ert mål alltid är att göra de yttersta för att hjälpa vår säljorganisation. Du arbetar nära vår sälj- och produktavdelning.

Vi tror att rollen passar dig som är i början av din karriär med några års erfarenhet och som vill jobba på ett positivt och roligt företag med familjär stämning.  Vi sitter i toppmoderna lokaler på Borgarfjordsgatan 4 i Kista.

Vi söker en Marknad- och eventkoordinator som kan börja omgående.

Mer om Addskills Cornerstone Group

Addskills Cornerstone Group är Sveriges största utbildningsföretag för kompetensutveckling av IT-proffs, systemutvecklare, ledare och medarbetare på alla nivåer. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Umeå och Sundsvall.

Maila ditt CV och personliga brev snarast då urval sker löpande. 

Maila till rekrytering@addskills.com och märk din ansökan med Marknad och event 2018.