Jobba hos oss

Vi söker dig som vill ge våra kunder kraft och inspiration! Addskills Cornerstone Group är ledande inom utbildning för systemutvecklare, IT-tekniker, IT-användare och projektledare. Vi är ett företag med höga krav på kvalitet och service. Addskills utbildningskoncept fokuserar på att ge våra kunder marknadens bästa utbildningsresultat, bl.a. genom pedagogiskt skickliga kursledare med praktisk erfarenhet, lösningsorienterad utbildning och optimala inlärningsförutsättningar.

Vårt mål är att öka våra kunders lönsamhet genom att erbjuda högkvalitativ utbildning inom IT, ledarskap och projektledning. Addskills erbjuder kunder ett strategiskt partnerskap för att säkerställa rätt kompetens för kundföretagens affärsbehov. Bland våra kunder finns flera av Sveriges största företag.

Addskills grundades 1990 och finns i centralt belägna lokaler i Stockholm, Göteborg, Linköping, Malmö, och Umeå. Vi är en Microsoft guldpartner (Microsoft Gold Parter, Learning) och våra IT-kurser, ledarskapskurser och projektledarutbildningar genomförs över hela landet. Vårt huvudkontor finns på Borgarfjordsgatan 4 i Kista. Vi växer och vi har nyligen gått ihop med utbildningsleverantören Global Knowledge Sverige. Den nya gemensamma organisationen blir därmed störst inom utbildningslösningar i Sverige och ska tillsammans fortsätta stödja nya och befintliga kunder med deras kompetensinvesteringar. 

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga människor. Vill du finnas i vårt rekryteringsarkiv och kanske bli den vi kontaktar när vi behöver rekrytera? Skicka då ditt CV till: rekrytering@addskills.com.