Addskills – kraft och inspiration som syns

Addskills erbjuder sedan 1990 ett brett utbud av kvalitetsledande utbildningar och utbildningstjänster inom IT, ledarskap och projektledning. Vi hjälper företag att öka intäkter, sänka kostnader och att möjliggöra affärsutveckling. Addskills utbildar årligen ca 10 000 utvecklare, it-tekniker, it-användare, projektledare och chefer genom schemalagd utbildning, anpassad företagsutbildning och e-learning.

Addskills är en Microsoft Gold utbildningspartner, ITIL utbildnings- och testcenter samt ett testcenter för Pearson VUE och ITIL certifieringstest. Tack vare ett optimerat utbildningskoncept och löpande fokus på kvalitet har svenska utbildningskunder utsett Addskills till Sveriges bästa Microsoft utbildningspartner.

Företaget har knappt 50 medarbetare och ett omfattande nätverk av externa kursledare. Addskills har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Umeå och bedriver utbildning hos kunder över hela landet. Addskills är kvalitetssäkrat enligt Sveriges Auktoriserade Utbildningsföretags, SAUF, riktlinjer.

Addskills Cornerstone Group AB går samman med Global Knowledge Sverige

Den nya gemensamma organisationen blir störst inom utbildningslösningar i Sverige och ska tillsammans fortsätta stödja nya och befintliga kunder med deras kompetensinvesteringar. En viktig del är också att hjälpa organisationer och företag med kartläggning av kompetensbrister samt utbilda IT-proffs, systemutvecklare, ledare och medarbetare.

Från och med den 1 januari 2016 ingår Addskills i Addskills Cornerstone Group AB. Detta innebär att vi från och med januari 2016 kommer att fakturera våra kunder i detta namn. Vårt nya organisationsnummer blir 556296-3438 och innehar vår F-skattsedel. Denna förändring innebär också att vårt bankgironummer ändras till 940-3460.

Utbildningsformer

Addskills erbjuder mycket mer än traditionell klassrumsutbildning. Se vilka utbildningsformer som passar just dig!

Addskills kunskapsbank

Ta del av intressanta artiklar, webinars och filmade seminarier.

Addskills Online e-learning

Addskills Online

Lär dig hela Office-paketet med våra enkla e-kurser!