Boka certifiering

1 Test
2 Kunduppgifter
3 Godkänn bokning

Boka certifieringstest

Vi erbjuder certifieringstester i Stockholm Kista, Göteborg, Malmö, Linköping och Umeå.

Ordinarie öppettider

STOCKHOLM KISTA, GÖTEBORG OCH MALMÖ

Tisdag och torsdag klockan 10.00 eller 14.00, eller fredagar klockan 10.00. 

LINKÖPING

Tisdagar och torsdagar kl. 10.00. 

UMEÅ

Fredagar kl 10.00. 

Det finns även möjlighet att skriva test på begäran vid minst fem deltagare.

OBSERVERA PRISKILLNADER

Observera att priset för att skriva test i Linköping och Umeå varierar mellan 2950-4500 kr. 
För exakt pris på din aktuella certifiering kontaktar du ditt testcenter. Se kontaktuppgifter här.  

Avvikande öppettider

Observera att vi har stängt alla röda dagar samt långfredagen, påskafton, midsommarafton, julafton och nyårsafton. Vi har semesterstängt från och med 8 juli till och med 12 augusti. 

Observera!

Vi kan inte garantera plats på den dag och tid du bokar. Din bokning är därför endast ett önskemål. Vi återkommer till dig så fort vi kan med bekräftelse.  

Vilket test vill du boka?

Fredagar endast klockan 10.00. Vi har semesterstängt från och med 8 juli till och med 12 augusti. Observera att vi har stängt alla röda dagar samt långfredagen, påskafton, midsommarafton, julafton och nyårsafton.

Fredagar endast kl. 10.00. Vi har semesterstängt från och med 8 juli till och med 12 augusti. Vi har stängt alla röda dagar samt långfredagen, påskafton, midsommarafton, julafton och nyårsafton. Från och med 4 september har vi ny adress i Göteborg. Den nya adressen är Sofierogatan 3B.

Vi har semesterstängt från och med 8 juli till och med 12 augusti. Vi har stängt alla röda dagar samt långfredagen, påskafton, midsommarafton, julafton och nyårsafton.

Vi har semesterstängt från och med 8 juli till och med 12 augusti. Vi har stängt alla röda dagar samt långfredagen, påskafton, midsommarafton, julafton och nyårsafton.

Fredagar kl 10.00. Observera att priset kan variera. Vi har semesterstängt från och med 8 juli till och med 12 augusti. Vi har stängt alla röda dagar samt långfredagen, påskafton, midsommarafton, julafton och nyårsafton.

*Obligatorisk uppgift.