Certifiering

Certifiera dig och få ett kvitto på din kompetens

Addskills har certifieringscenter i Stockholm, Göteborg Malmö, Linköping och Umeå. 

Boka ditt test

Boka minst 2 arbetsdagar innan du vill göra ditt certifieringstest hos oss.
Boka test

Certifieringar

Skriva test - Så går det till

Alla certifieringar är datorbaserade och genomförs i speciella testsalar. Vi står till tjänst med anteckningsmaterial och ordlista. Mat och dryck får ej tas med in i testsalen.

Ett certifieringstest tar mellan 30 minuter och 4,5 timmar att genomföra (observera att våra testcenter stänger kl.17.00 förutom tisdagar och torsdagar). När du har avslutat ditt test får du direkt reda på om du har klarat det eller inte. Din resultatrapport skrivs automatiskt ut. Därefter skickas ditt resultat vidare för att registreras i en internationell databas.

Kostnad

Ett certifieringstest kostar mellan 1990-4500 kr. Är inte det exakta priset angett när du bokar dig kan du ringa våra testadministratörer för att få prisuppgift om det aktuella testet. Observera att priset för att skriva test i Linköping och Umeå kan variera. 

Betalas testet via en testvoucher anges detta vid bokningen och det utgår en administrationskostnad på 440 kr exkl. moms.

Avbokning eller ombokning

Avbokning samt ombokning måste ske senast klockan 16.00, två arbetsdagar innan den aktuella testdagen, annars debiteras hela summan. Vid ombokning och avbokning debiteras en administrativ avgift på 440:- exklusive moms.

Dessa villkor gäller oavsett orsak, även vid sjukdom.

Läs mer om våra bokningsregler:

Varför certifiera dig?

Certifieringstest ger bevis på kompetens som både arbetsgivare och medarbetare har nytta av. För företag är kunskapstest och certifiering ett bra sätt att mäta utbildningsbehov och resultat. Med certifierad personal minskar supportkostnader eftersom produktivitet och tekniska kunskaper ökar, dessutom är certifierad personal en kvalitetsgaranti för kunder. För medarbetaren innebär ett certifikat och en certifiering ett erkännande av specialistkunskaper.

Våra testcenter

Hos oss kan du skriva test på följande orter:

Öppettider för certifiering

Mobila testrum

För dig som inte har möjlighet att komma till oss kan vi även erbjuda mobila testrum. En av våra testadministratörer kommer till din önskade plats och sätter upp ett mobilt testcenter med plats för önskat antal testare. Under testdagen finns auktoriserad personal på plats och hjälper dig genomföra en lyckad certifieringsdag.

Vi tillhandahåller samtliga test även utanför våra testcenter - vad du vill skriva är upp till dig! Kontakta oss för mer information.