Frukostseminarium: Implementera och hantera Windows 10

I ett demotungt seminarium fokuserar vi på hantering och implementering av Windows 10. Det riktar sig framförallt till tekniker, arkitekter, konsulter och andra som jobbar aktivt med hantering av operativsystem. 

Vi börjar från början med de olika möjligheterna kring installation av eller uppgraderingen till Windows 10 – vilket är rätt val för just er? Vad bör ni tänka på innan ni uppgraderar, är in-place upgrade verkligen så bra som det låter?

När väl OS:et är på plat sär det dags att konfigurera det och självklart börjar vi med att säkra plattformen. Med nya, och förbättrade, funktioner är Windows 10 det säkraste Windowset någonsin, utan att försaka användarupplevelsen. Och varför är UEFI så otroligt viktigt?

Hur hanterar vi sedan vårt säkrade Windows, via molnet, som en telefon eller som vi är vana vid? Hur får vi möjligheterna med molnet hela vägen in i vår PC? Vad är skillnaden på en Azure AD Join och en domän-anslutning?

Resan slutar vid nya funktioner i Windows 10, hur vi installerar appar och hur vi kan nyttja Windows Store for Business i vår verksamhet.

Till sist diskuterar vi Windows som tjänst och vad det kommer innebära för er, vilka utmaningar finns det och hur löser vi dem?

 

Varmt välkommen 

Information om Seminariet

Datum: 30 mars 
Tid: 08.30-11.00
Plats: Teknikringen 1 e, Linköping

Detta seminariet är kostnadsfritt.