Erbjudande

Här hittar du information om aktuella erbjudanden, startgarantier, masterclasses och kompetenskort. Har du frågor och funderingar? Tveka inte att kontakta oss. 

Startgarantier

För att underlätta din planering ger Addskills startgaranti på ett stort antal schemalagda kurser inom både systemutveckling, IT-teknik, IT-användarutbildning, ITIL och projektledning. 

Masterclasses

Var med och delta i en av våra masterclasses där internationellt erkända föreläsare visar nyheter och best practices samt delar med sig av sina tips och erfarenheter.

Kompetenskort

Addskills kompetenskort är en flexibel och kostnadseffektiv lösning för organisationer som behöver utbilda flera personer inom olika ämnesområden. Med kompetenskort sparar ni tid och pengar genom att köpa ett antal kursdagar i förväg.

Microsoft Software Assurance (SA)

Microsoft Software Assurance (SA) är ett mervärde som följer med vissa av Microsofts volymavtal. Så kallade SA-vouchers, utbildningskuponger, är en del av förmånerna som följer med ditt licensavtal. Hos Addskills kan du enkelt utnyttja dessa till bland annat gratis utbildning.

Utbildningsformer

Addskills erbjuder mycket mer än traditionell klassrumsutbildning. Se vilka utbildningsformer som passar just dig!

Addskills kunskapsbank

Ta del av intressanta artiklar, webinars och filmade seminarier.

Addskills Online e-learning

Addskills Online

Lär dig hela Office-paketet med våra enkla e-kurser!