Addskills EveryWhere

Addskills EveryWhere är lärarledd utbildning som du deltar i från din arbetsplats, ditt hemmakontor eller annan plats som passar dig. Tack vare att Addskills EveryWhere-deltagande sker där det passar dig bäst ger det ökad frihet och fler möjligheter till kompetensutveckling.

Med Addskills EveryWhere deltar du i en kurs och följer allt som händer i kurssalen via senaste videokonferensteknik. Du använder ett digitalt kursmaterial och gör samma övningar och laborationer som kursdeltagare i kurssalen. Under hela kursen kan du kommunicera med kursledaren via chatt och under övningar får du individuell distanshjälp.

Kurserna genom Addskills EveryWhere kan ges både som företagskurser och som schemalagd utbildning. Dina kurskollegor kan delta i kursen på plats i klassrummet, genom Addskills LiveClass™ eller genom Addskills EveryWhere.

Som Addskills EveryWhere-deltagare får du:

  • Ta del av kursledarens teorigenomgångar, presentationsmaterial, whiteboard-anteckningar och demonstrationer.
  • Följa diskussioner och erfarenhetsutbyte som pågår i kurssalen.
  • Göra samma övningar och laborationer som kursdeltagare på plats i kurssalen men i en virtuell datormiljö.
  • Samma kursmaterial som kursdeltagare på plats i kurssalen.
  • Direktkontakt med kursledaren via chatt och under övningar även individuell hjälp genom ip-telefoni och en fjärrskrivbordsapplikation.

Fler fördelar med Addskills EveryWhere:

  • Teorigenomgångar, presentationer, kursledarens anteckningar och demonstrationer kan ses i helskärmsläge.
  • Utan extra kostnad får du samma praktiska och resultatinriktade utbildning som i våra kurssalar men kan delta från valfri plats.

Addskills Everywhere

Hur går det till?

Addskills EveryWhere genomförs från särskilt utrustade kurssalar på Addskills utbildningscenter. För att du som deltar i Addskills EveryWhere ska få den förväntade kursupplevelsen, är kurssalen utrustad med videokameror och mikrofoner som sänder ljud och bild i HD-kvalitet. En Smartboard sänder samtidigt allt som kursledaren presenterar, illustrerar och demonstrerar. Ditt kursmaterial har du i digital form och dina övningar gör du i en virtuell datormiljö. Med ett chattprogram kan du kommunicera med kursledaren.

Addskills EveryWhere är det perfekta utbildningsformatet för dig som inte kan delta på ett kurstillfälle på ett av våra utbildningscenter. Upplev fördelarna med lärarledd utbildning och spara in på tid och kostnader för resor och hotellboende.

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss om du vill veta mer eller om du vill komma i kontakt med kunder som redan provat Addskills EveryWhere.

Intresserad av Addskills EveryWhere?
Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
* = obligatorisk uppgift