Virtual Machine Manager

System Center Virtual Machine Manager - Kurser och utbildning

Virtual Machine Manager (VMM) är en lösning för virtualiserade datacenter för att skapa och driftsätta virtuella maskiner och tjänster till privata moln som du har skapat. Gå utbildning och kurs ho Addskills och lär dig mer om System Center 2012 Virtual Machine Manager.

Vad säger tidigare deltagare?

Anpassad företagsutbildning

Behöver du en utbildning som är justerad till ditt företags behov? Är ni flera som behöver samma utbildning? Vill ni välja datum och tid helt själva? Vi erbjuder företagsutbildning helt anpassad efter era behov!

Startgarantier

Startgarantier

Som en av Sveriges största utbildningsleverantör kan vi erbjuda garanterad start på en mängd schemalagda kurstillfällen.

Kurser inom Virtual Machine Manager

Filtrera:

Ämnen Rensa

Kursort

Jag är klar

Windows Server Hyper-V and System Center VMM - Server Virtualization

5 dagar

32950 kr

Kod: M20409

Datum: 16 oktober

Under den här kursen lär dig hur du installerar och konfigurerar Microsoft System Center 2012 R2 Virtual Machine Manager. Den här kursen är lämplig för dig som kan grunderna i Hyper-V och vill lära dig mer om Virtual Machine Manager. Läs mer

Stockholm 16 oktober
Göteborg 16 oktober
Malmö 16 oktober
Linköping 16 oktober

Windows Server, System Center & Hyper-V - Implementing a Software-Defined DataCenter

5 dagar

32950 kr

Kod: M20745

Datum: 27 mars, 12 juni

Denna femdagarskurs lär dig implementera och handha en virtualiserings-arkitektur baserad på Virtual Machine Manager VMM 2016. Kursen beskriver även hur du övervakar din infrastruktur med Operations Manager SCOM och skyddar den med Data Protection Manager DPM . Läs mer

Stockholm (Eng) 27 mars, 12 juni