Webbredaktör med ett gott grafiskt öga

Vi söker nu efter webbredaktör till vårt Stockholmskontor som kan börja omgående. Tjänsten är ett vikariat på minst ett år med chans till förlängning.

Vem söker vi?

Personen vi söker ska ha en utbildning inom webbredigering, grafisk design eller liknande. Vi söker någon som har goda kunskaper i Adobe-programmen (Photoshop, Illustrator, InDesign), SEO, Google Analytics och digital annonsering på bland annat sociala medier. Erfarenheter av EpiServer och SharePoint och produktion av video/foto är ett plus. Du bör ha grundläggande kunskaper i HTML, CSS och erfarenhet av att sätta upp och underhålla Wordpress-siter.

Om rollen

Arbetet hos oss består av webbredigering och uppdatering av text/bild/illustrationer till webb och nyhetsutskick samt annonsproduktion (främst digitala annonser). Rollen innebär produktion av produktblad, broschyrer, eventmaterial och foldrar samt även upprätthålla och vidareutveckla vår grafiska profil. Rollen innebär även kreativa möten och framtagning av kampanjer för hur vi optimerar vår marknadsföring och kommunikation på bästa sätt.

Som webbredaktör är du ansvarig för Addskills Cornerstone Group webbplats och tillhörande sidor. Du agerar beställare och kontaktperson jämtemot leverantörer för webben och vissa marknadsområden, främst annonsering.

I rollen som webbredaktör arbetar du tillsammans med marknadsansvarig och event- och marknadskoordinator där ert mål alltid är att göra de yttersta för att hjälpa vår säljorganisation. Du arbetar nära vår sälj- och produktavdelning.

Vi tror att rollen passar dig som är i början av sin karriär med några års erfarenhet och som vill jobba på ett positivt och roligt företag med familjär stämning.  Vi sitter i toppmoderna lokaler på Borgarfjordsgatan 4 i Kista.

Mer om Addskills Cornerstone Group

Addskills Cornerstone Group är Sveriges största utbildningsföretag för kompetensutveckling av IT-proffs, systemutvecklare, ledare och medarbetare på alla nivåer. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Umeå och Sundsvall.

Maila ditt CV och personliga brev snarast då urval sker löpande. 

Maila till fredrica.berg@addskills.com och märk din ansökan med Webbredaktör 2017