Norrmejerier väljer Addskills som lokal utbildningspartner

Norrmejerier väljer Addskills i Umeå som partner för utbildning inom IT. "Vi uppskattar att Addskills finns här i Umeå och tycker det är viktigt att samarbeta med lokala leverantörer", säger Marcus Lithner, IT-chef på Norrmejerier. Dels tycker vi det är enklare med en lokal kontakt och dessutom sparar vi både reskostnader, miljöpåverkan och medarbetarnas tid. 

Till en början gäller samarbetet kurser inom IT-infrastruktur men även andra områden kan komma att ingå på sikt.

"Vi vill och kan stötta kunder i hela Norrland med anpassade utbildningslösningar och det är förstås väldigt roligt att vi har fått förtroendet att hjälpa Norrmejerier", säger Robert Eliasson på Addskills i Umeå.

Addskills erbjuder kurser för it-tekniker, systemutvecklare, projektledare och IT-användare för företag inom både privat och offentlig sektor. Med 260 kurstitlar menar Addskills representanter i Umeå, Tobias Viklund och Robert Eliasson, att de har stora möjligheter att täcka de utbildningsbehov som finns.

Kort om Norrmejerier

NorrmejerierNorrmejerierNorrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av ca 550 lokala bönder i Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland (466 aktiva mjölkgårdar). Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk på våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. Vi har varumärken som Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil® och Fjällyoghurt®, Norrglimt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter ca 480 årsanställda och omsätter ca 1,9 miljarder kronor per år.

Våra utbildningscenter

Vi har utbildningscenter på många ställen i landet. Hitta den som ligger närmast dig!

Kontakta oss

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till oss!