Expansionen fortsätter och vi öppnar kontor i Sundsvall

Nu finns Addskills högkvalitativa utbildningslösningar för er som arbetar som systemutvecklare, it-tekniker, it-användare, projektledare eller chef inom både privat och offentlig sektor även i Sundsvall. Efter Umeåkontoret öppnar vi nu vårt andra kontor i Norrland. Den här gången i Norrlands huvudstad, Sundsvall. Det nya utbildningscentret ger den lokala marknaden ett bredare kursutbud med fler kursstarter i Sundsvall.

Med ett lokalt kontor kommer vi ännu närmare utbildningskunder i Sundsvall och kan därmed säkerställa rätt utbildning för dessa organisationers behov. Vi känner en stor glädje över att få etablera ett Sundsvallskontor efter en stor efterfrågan på våra utbildningstjänster i regionen.”, säger Sundsvalls kontorsansvariga Tobias Viklund och Robert Eliasson.

Addskills LiveClass™

En stor del av undervisningen kommer att ske via konceptet Addskills LiveClass™. Det är en form av avancerad videokonferens där kursledaren befinner sig på en annan ort men kommunicerar med deltagarna via ljud och bild över internet. Kursdeltagarna sitter i Sundsvall och deltar i lärarledd utbildning i Stockholm – Live! Addskills LiveClass™ ger i stort sett samma upplevelse som att delta i en utbildning på plats och tack vare att utbildningen hålls på Addskills utbildningscenter, får du de bästa förutsättningarna för maximal inlärning

Om Addskills

Addskills erbjuder sedan 1990 kvalitetsledande kompetensutveckling inom it, ledarskap och projektledning. Företaget utbildar 10 000 personer om året genom fler än 300 olika schemalagda utbildningar, anpassad företagsutbildning samt ett brett spektrum av kompetenshöjande tjänster. Addskills är Microsoft guldpartner i kompetensen Utbildning samt ett testcenter för bland annat Microsoft certifieringstest. Addskills är kvalitetssäkrat enligt Sveriges Auktoriserade Utbildningsföretags riktlinjer.

Här finner du mer information om Addskills i Sundsvall

Välkommen till oss på Addskills i Sundsvall

Addskills Sundsvall

 

Våra utbildningscenter

Vi har utbildningscenter på många ställen i landet. Hitta den som ligger närmast dig!

Kontakta oss

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till oss!