Senaste nytt från Addskills

Addskills Cornerstone Group AB går samman med Global Knowledge Sverige

Idag meddelar Addskills Cornerstone Group AB att Global Knowledge Sverige blir en del av Addskills Cornerstone Group AB. De två ledande IT-utbildningsföretagen i Sverige kommer att kombineras för att bli den absolut ledande utbildningsleverantören på den svenska marknaden.

Addskills och Cornerstone går samman

Efter höstens uppskattade samarbete tar nu Addskills och Cornerstone nästa steg och blir samägda. Tillsammans breddar respektive bolag sina utbildningsområden och utbildningslösningar, och stärker leveranstryggheten för sina kunder.

Norrmejerier väljer Addskills som lokal utbildningspartner

Norrmejerier väljer Addskills i Umeå som partner för utbildning inom IT. "Vi uppskattar att Addskills finns här i Umeå och tycker det är viktigt att samarbeta med lokala leverantörer", säger Marcus Lithner, IT-chef på Norrmejerier. Dels tycker vi det är enklare med en lokal kontakt och dessutom...

De fem största IT-trenderna under 2015

Trendspaning är ofta intressant för att se om andra tror som jag. Här hittar du en spaning från ThinkProgress om vilka fem tillväxtområden inom IT som kommer att växa mest under året.

Uppskattade säkerhetskurser i samarbete med CQURE Academy

Addskills erbjuder nu de uppskattade och internationellt erkända kurserna och certifieringarna från CQURE Academy. Med nio olika säkerhetskurser kan vi erbjuda ett unikt och komplett utbud av säkerhetskurser inom Windows klient, Windows Server och andra Microsoft infrastrukturprogram.

4 saker du bör veta om e-learning och företagsutbildning

I samband med lanseringen av Addskills Online e-learning ställde vi några frågor om e-learning och uppdragsutbildning till Addskills styrelseordförande, Jaan Lepp. Läs om trender, vad du ska tänka på vid produktion av e-learning, hur du upphandlar bäst och hur du säkerställer önskad effekt...

Kombinera nöje med nytta

Lär dig att använda Azure med en rolig tillämpning! Under Azure Racing Game Workshop använder du Microsoft Azure services som back end-system för att processa realtids telemetridata i ett 3D-bilspel. 

Expansionen fortsätter och vi öppnar kontor i Sundsvall

Nu finns Addskills högkvalitativa utbildningslösningar för er som arbetar som systemutvecklare, it-tekniker, it-användare, projektledare eller chef inom både privat och offentlig sektor även i Sundsvall. Efter Umeåkontoret öppnar vi nu vårt andra kontor i Norrland. Den här gången i Norrlands...

Addskills utbildar 1800 it-användare på Valmet

Addskills i Karlstad har fått uppdraget att utbilda totalt cirka 1800 IT-användare på Valmet vid ett 50-tal seminarier i Karlstad, Sundsvall och Göteborg under våren.

Startgaranti, e-kurs och digitalt läromedel på alla ITIL-intermediatekurser

Addskills ger startgaranti på alla ITIL Lifecycle-kurser och ett antal andra kurstillfällen. För att förstärka inlärningen ingår även en e-kurs och både tryckt och digitalt läromedel. Ta dig själv och din organisation vidare på ITIL-resan!

Tidigare event

Håll dig uppdaterad!

Få information och bli inspirerad inom dina intresseområden och ta del av intressanta artiklar. Du får även inbjudningar till seminarier samt information om nya kurser och certifieringar. 

Våra utbildningscenter

Vi har utbildningscenter på många ställen i landet. Hitta den som ligger närmast dig!

Startgarantier

Startgarantier

Som en av Sveriges största utbildningsleverantör kan vi erbjuda garanterad start på en mängd schemalagda kurstillfällen.